Prodaja kuće Sremski Karlovci. 406 m2. Uknjiženo!

Šifra nekretnine : 7057

Prodaja 135.000 € - Kuća
406.00 m2563.00 ari4.0 SobeGAS Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Mitropolita Stratimirovića stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Da li je Vaš izbor da kupite nekretninu u Sremskim Karlovcim?
Ako je Vaš odgovor pozitivan molimo Vas da obratite pažnju na ovaj oglas.

Nekretnina koja je predmet naše ekskluzivne ponude nalazi se u ulici Mitropolita Stratimirovića i ista je udaljena od centra Sremskih Karlovaca oko 400 m. Radi se o objektu u kome je rođen Jovan Živanović (1841 – 1916), čuveni profesor Karlovačke gimnazije i karlovačke Bogoslovije koji je bio naučnik, književnik, novinar, pisac, prirodnjak i pčelar. Uzimajući tu činjenicu u obzir ovaj objekat ima i istorijsku vrednost koja klijentu otvara mogućnost i investicionog ulaganja,

Predmetni objekat je pozicioniran dvostrano, glavni objekat porodična kuća nalazi se na ulici Mitropolita Stratimirovića, a koliski ulaz se nalazi u ulici Svetozara Markovića.
  
Plac je površine 563 m2, a ukupna površina objekata na parceli je 406 m2.
Porodična kuća je površine 224 m2, a pomoćni objekti zauzimaju površinu 182 m2. Ista poseduje i vinski podrum koji je u odličnom stanju uz minimalna ulaganja, kao i tavanski prostor iznad porodične kuće i pomoćnih objekata.

Porodična kuća i objekti na parceli su održavani, bez vlage, isti zahtevaju ulaganje potencijalnog kupca a sve u zavisnosti od buduće namene objekta i potreba kupca. U 2023 godini je na objektu urađen krov i izvedeni su limarski radovi, odnosno investicija koja je koštala oko 12-15.000 eura.

Objekti su infrastrukturno opremljeni: dva strujna mesta (trofazna struja), gradska voda, kanalizacija, gas koji je doveden do ispred objekta. Razvedeno centralno grejanje u objektu-porodičnoj kući bez radijatora.

INVESTICIONO ULAGANJE:
Uzimajući sve gore prethodno navedeno kupovina ove izuzetne nepokretnosti budućem vlasniku otvara mogućnost investicionog ulaganja, odnosno prilagođavanja iste poslovnoj nameni, otvaranje restorana sa autentičnim ambijentom, vinskim podrumom, i svim onim pratećim sadržajem koji odiše zvukovima koji danas nedostaju. Takođe postoji mogućnost adaptacije tavanskog prostora u sobe za smeštaj gostiju.
Opravdanost takvog ulaganja postoji a Vi ste ti koji treba ideju da sprovedete u delo.


Za više informacija pozovite Gold nekretnine Novi Sad koje su ekskluzivni posrednik za prodaju ove nepokretnosti.
Reg.posrednika br.1039

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

PRODAJA Kuća: JUŽNO-BAČKI OKRUG-Sremski Karlovci-Centar, , 264.00m2, 113300

4.0 | 264m2 | 5.16ari | 113.300 €
Prodajemo kuću u Sremskim Karlovcima, savršeno pozicioniranu s predivnim pogledom na čitav grad. Ova kuća se nalazi na placu površine 516m2 i predstavlja pravu oazu mira i prirode. U sklopu placa nalazi se stari vinski podrum s betonskom pločom za parking dva automobila, dodatni objekat u dvorištu te kuća površine 143m2 u sivoj fazi. Ova nekretnina pruža razne mogućnosti i potencijale za dalji razvoj, bilo za život ili za poslovne svrhe. Svi objekti su legalizovani i upisani u katastar, te je vlasništvo 1/1. Ukoliko želite da se uverite u lepotu ove nekretnine i istražite sve mogućnosti koje pruža, slobodno nas kontaktirajte i dogovorite termin za razgledanje. Za sve informacije i zakazivanje pregleda, obratite se agentu Gold Nekretnina. Nemojte propustiti priliku da postanete vlasnik ove jedinstvene nekretnine u srcu Sremskih Karlovaca. Pozovite nas danas i zakažite svoj termin! Za više informacija pozovite: 0668442288 Vaše Gold nekretnien Reg.posrednika br.1039
Detaljnije