PRODAJA Stan 4.0: NOVI SAD- Bulevar Evrope, Dalmatinska, 105m2, 252350e

Šifra nekretnine : 5140

Prodaja 252.350 € - Stan
105.00 m24.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Bulevar Evrope Ulica: Dalmatinska Telefonskih linija: 1 

Prodajemo LUX četvorosoban stan od 105m2, sa tehnikom i komplet nameštajem rađenim po meri od visoko kvalitetnog materijala, sa LED rasvetom, što smanjuje potrošnju električne energije.
Nalazi se na odličnoj lokaciji, kod kružnog toka blizu Limana i Grbavice.
blizina doma zdravlja, pošte, vrtića, apoteka, marketa. . . .
Sastoji se u donjem delu od ulaznog hodnika, WC-a, velike dnevne sa trpezarijom i odvojenom kuhinjom, a u gornjem delu su tri spavaće sobe sa minimalnim kosinama u dve sobe.
Kupatilo i terasa od 17m2 koja ne ulazi u kvadraturu stana sa prelepim pogledom na Frušku Goru, rostiljem i podnim grenjanjem.
Nameštaj, tehnika, kao i sve u stanu je vrhunskog kvaliteta (garnitura i stolice su kožne, tehnika BOSCH), uglavnom kupljeno ove godine, gelenderi i ograda su od kovanog gvožđa, stan je lepo održavan, parket je hoblovan i lakiran EKO lakom!
STAN POSEDUJE ALARMNI SISTEM, KAO I VIDEO NADZOR KOJIM SE MOŽE RUKOVATI PREKO APLIKACIJE. ULAZNA VRATA SU TAPACIRANA. BEZ ULAGANJA! ! !
Postoji mogućnost kupovine garaže od 34m2 sa rolo vratima, alarmom i video nadzorom.
Za više informacija pozovite nas na 0668442255.
Vaše Gold nekretnine. Reg.posrednika br.1039

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Balkon, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Duplex, Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm, Satelitska TV
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Prodaja stana-Centar, 148m2! Četvorosoban, Uknjižen!

4.0 | 148m2 | 251.530 €
Prodaja stana u Centru Novog Sada. Stan je četvorosobne strukture, nalazi se na četvrtom spratu sa fantastičnim pogledom na grad! Poseduje tri odvojene sobe, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i odvojeni wc. Za više informacija možete kontaktirati broj: 0668442233. Vaše Gold nekretnine! Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

PRODAJA Stan 4.0:NOVI SAD-Četvorosoban-P.House-N.Naselje,116.00m2,256890eur

4.0 | 116m2 | 256.890 €
Prodajemo četvorosoban stan u Novom Sadu na odličnoj lokaciji. Četvorosoban stan sa pogledom na dvorište i ulicu, orijentisan ka severu. Sastoji se od kuhinje, toaleta, dnevne sobe, 3 spavaće sobe, ostave, hodnika, garderobera i kupatila. Opremu koju poseduje stan je sledeća: 1.Crna aluminijumska stolarija sa aluminijumskim roletnama, niskoemisiona stakla punjena argonom, 2. Troslojni hrastov parket, 3. Italijanska keramika I klase, 4. Ugradjen interfon, 5. Pirključak za kablovsku, 6. Telefon, 7. Sigurnosna ulazna vrata, 8. Sobna vrata bele boje od medijapana sa italijanskom bravom i šarkama, 9. Geberit ugradni vodokotlić . Mogućnost kupovine garažnog mesta.Povrat PDVa. Za više informacija ili razgledanje pozovite: 0668442299. Vaše GOLD NEKRETNINE Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

PRODAJA Stan 3.0: NOVI SAD-Novi Sad-Centar, Pavla Papa, 72.00m2, 247200 eur

3.0 | 72m2 | 247.200 €
Na prodaju je prelep, potpuno namešten trosoban stan u srcu Novog Stana, ukupne površine 72m2. Ovaj prostrani stan nudi udoban i moderan životni prostor, idealan za porodični život ili udoban život u centru grada. Prostran dnevni boravak pruža udoban prostor za opuštanje i druženje. Svetli prozori omogućavaju obilje prirodnog svetla, čineći prostor svetlim i prozračnim. Stan poseduje dve spavaće sobe, a master spavaća soba dodatno je opremljena đakuzijem za potpuni relaks. Prozori u spavaćim sobama omogućavaju predivan pogled na okolinu.Stan ima moderno opremljeno kupatilo, a takođe ima zaseban WC, pružajući praktičnost i komfor.Potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom pruža funkcionalan prostor za pripremu obroka i okupljanje porodice ili gostiju.Stan se može pohvaliti sa dve terase, od kojih je jedna zatvorena. Ove terase pružaju priliku za uživanje na otvorenom uz prelepe poglede na grad i okolinu.Stan je orijentisan na više strana sveta, čime se omogućava obilje prirodnog svetla tokom celog dana. Takođe, pruža neverovatan mir i tišinu uprkos tome što se nalazi u samom centru grada.Stan je uknjižen 1/1 na vlasnika bez tereta, što garantuje pravnu sigurnost kupovine. Ovaj stan je idealna kombinacija udobnosti, luksuza i praktičnosti, nudeći savremen način života u samom srcu grada. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepog doma. Za dodatne informacije ili zakazivanje razgledanja, slobodno nas kontaktirajte 0668442299. Vaše GOLD NEKRETNINE Reg.posrednika br.1039
Detaljnije